Om Stina Lönn

Meriter:

Du kan se hela min CV på LinkedIn.

Sagt om Stina Lönn:

”En duktig proffsig optiker som kan sin sak, rekommenderas varmt.” Carina Boström, butikschef på Synoptik Ljusdal.

Jag har arbetat med Stina under flera år, på två olika arbetsplatser. Hon är en mycket kompetent optiker och en väldigt trevlig kollega. Stina är ansvarstagande och har ett väldigt trevligt sätt, vilket gör att det är ett nöje att arbeta med henne. Jag kan varmt rekommendera henne!” Titti Idheman, leg. optiker och synpedagog på Syncentralen i Gävle.

Vi har haft mycket nytta av Stina under hektiska perioder i butiken och även under semesterperioder. Med sitt lugna och förtroendeingivande arbetssätt blir kunderna nöjda och seende. Vi skulle inte tveka att anlita Stina igen.” Johanna Falkman, leg. optiker på Specsavers Arvika.

”Träffade en patient i veckan som du remitterat till oss och kan bara säga att tack vare en väldigt bra remiss så kunde vi kalla henne till rätt mottagning i rätt tid. Jag kan lova att patienten är otroligt nöjd, då jag inte kunde låta bli att tala om att det var tack vara en bra remiss vi kunde hjälpa henne snabbt.” Helena Trotzig, optiker på ögonmottagningen, Akademiska sjukhuset i Uppsala.